Zoekmachine Optimalisatie

Onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde Internetgebruiker niet verder zoekt dan de eerste drie pagina’s die een zoekmachine toont. Het is daarom belangrijk dat uw Internetsite binnen de eerste drie pagina’s van een zoekmachine vermeldt staat op zoektermen / zoekwoorden die relevant zijn voor uw product of dienst.

Internetsite Optimalisatie

Door middel van Internetsite optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw Internetsite goed doorzocht kan worden door zoekmachines. De toegankelijkheid van uw Internetsite is de basis voor geslaagde zoekmachine marketing. Optimalisatie zorgt ervoor dat belangrijke zoektermen op de juiste positie binnen uw Internetsite staan.

Aanmelden voor zoekmachine optimalisatie »
Wat is zoekmachine adverteren? »

Zoekmachine Optimalisatie

Een analyse van de producten / diensten die uw bedrijf aanbiedt vormt de basis van zoekterm optimalisatie. In deze fase zullen wij in overleg met de opdrachtgever vaststellen welke zoekwoorden / zoektermen gebruikt zullen worden door de doelgroep. Voor zoekmachine optimalisatie zijn de begrippen Internetsite optimalisatie en zoekterm optimalisatie onlosmakend met elkaar verbonden. Wilt u gebruik maken van zoekmachine optimalisatie dan zal Internet Promotie de mogelijkheden met u doornemen om zo de beste resultaten te realiseren voor uw bedrijf.

Optimalisatie doelstellingen

Het behalen van de gestelde doelstellingen staat bij Internet Promotie voorop. Voor zowel zoekmachine adverteren als voor zoekmachine optimalisatie bieden wij u uitgebreide rapportage van de behaalde resultaten aan. Daarnaast heeft u ook zelf de mogelijkheid om de statistieken van uw Internetsite te raadplegen.

Copyright © 2004 Webdesign | Internet Promotie - Zoekmachine Optimalisatie | xml | css | site map